Billige kufferter og tasker!

Jeg var 10 år gammel, da min familie skulle flyve for første gang. Inden rejsen havde vi som familie været på ferie flere gange, men da vi ikke altid har haft så mange penge mellem hænderne, valgte vi at rejse korte distancer og sommetider kun på to hjul. Ikke desto mindre med en kommende flyvetur skulle vi bruge kufferter til hele familien. At købe kufferter til en familie på 5, kan være en dyr omgang, så derfor måtte vi kigge på en billig løsning. Der blev købt et kuffertsæt med to store kufferter og to almindelige. Jeg er sikker på at selvom vi fandt billige kufferter, så kostede det mange penge for mine forældre. Planen var at jeg, som den yngste i familien, skulle dele en stor kuffert med min ældre søster. Min storebror fik lov til at pakke en almindelig kuffert og mine forældre delte de to sidste imellem sig. I lufthavnene kaster de rundt med bagagen og kufferter bliver derfor ikke altid behandlet særlig godt. Selvom vi havde købt billige kufferter til rejsen, havde de klaret turen frem og tilbage, og de kunne derfor gemmes til en anden gang. Mine forældre beklagede sig ikke over at de havde købt billige kufferter.kuffert

Da jeg fyldte 13 år gammel skulle familien flyve sammen for anden gang. Da vi i sin tid havde købt billige kufferter til vores charter rejse, kunne vi bruge dem igen. Jeg husker at vi ankom til London midt om natten på en stor busstation og vi skulle derefter finde det centrale London, hvor vores hotel lå dengang. Vi gik og jeg kan med sikkerhed fortælle at mine forældre var faret vild. Vi trak kufferter efter os og hjulene kom virkelig på en prøve. Vi gik længe og kæmpede med vores bagage, da vi endelig, lettet, fandt vores hotel. På denne tur havde vores billige kufferter fået flere skavanker, men turen selv var helt fænomenal. Mine forældre forkælede os med flere musicals, shopping, sightseeing og god mad. Det var en god tur vi havde sammen.

Siden kufferterne blev købt, er to af dem blevet smidt ud. Det skyldes ødelagte hjul og håndtag. Derimod har vi beholdt en stor og en almindelig, som jeg har overtaget. Jeg har brugt begge kufferter flittigt. De har overværet flere rejser, samt en flytning til udlandet og hjem igen. Jeg har dem stadig og det vil sige at kufferterne har holdt i 13 år. Bare fordi man køber en billig kuffert, betyder det ikke at den går i stykker. Mine forældre sparede penge ved at købe at købe dem billigt. Penge som de brugte på os i stedet og det har givet gode rejseminder. Derfor betyder billige kufferter bare billigere kufferter.

Læs også rejsetaske pakkeguiden.