Sådan pakker du rejsetasken

Effektiv pakkeguide til rejsetasken, når du skal på storbyrejse

Har du bestilt en rejse til en storby og skal pakke en rejsetaske? Det kan føles som en umulig opgave og måske en lille smule overvældende, men det er der ingen grund til. De fleste billige flyselskaber tilbyder deres flypassagerer 10 kilo gratis håndbagage, men man skal derimod betale ekstra, hvis man vil have flere kilo med. Derfor er det blevet en kunst at pakke en rejsetaske effektivt, der kan dække alle behov på en storbyrejse.  Den ultimative rejsetasket på 10 kilo kan dække aktiviteterne i dag og aftentimerne. Derudover har den også plads til shopping og man skal blot følge følgende 3 husketrin.

Flydende genstande

Jeg foreslår at man begynder med lufthavnsreglerne. Det er tilladt at have flydende genstande med, hvis de er 100ml eller mindre, og i en transparent pose tilsvarende 1 liter. Jeg bruger gerne mindre bøtter til min dagcreme, natcreme, shampoo og balsam, hvilket gør at jeg har mere plads i den transparente pose. Jeg kan derfor vælge at medbringe min yndlings læbestift, mascara og parfume. Ved at anvende dette tip undgår man nemlig at skulle undvære et produkt på rejsen.

rejsetaske

Rejsetaske

Når man pakker sin rejsetaske gør man sig selv en tjeneste ved at stille følgende spørgsmål:

  1. Hvad har jeg lyst til at lave om dagen?
  2. Hvordan bliver vejret?
  3. Hvilke sko går jeg godt i?
  4. Hvilken jakke kan jeg bruge til de valgte sko?
  5. Hvad har jeg lyst til at bruge mine aftener på?

Ved at stille sig selv disse 5 spørgsmål, har man allerede gjort sig nogle tanker vedrørende rejsen og dermed også, hvad man gerne vil have med. Et godt tip er at planlægge sit outfit til flyrejsen, hvor man tager de sko på, man har udtænkt sig, samt et par bukser og eventuel en varm ovetrøje. Dermed sparer man på pladsen og kiloene i tasken. Herudover har man brug for et par ekstra bukser, en eller to overdele, en kjole til aftentimerne, samt strømper og undertøj efter eget behov. Hvis skoene ikke egner sig til aftentimerne, kan man vælge at pakke et ekstra par. Ved at følge disse råd, har man plads og kilo til shopping i sin rejsetaske.

Lille taske

Du skal vælge en lille taske, som du ønsker at bruge på selve rejsen. Der skal være plads til penge, vandflaske og mobil, samt andet efter behov. Ved at følge disse råd, har du en effektiv pakkeguide til din rejsetaske, når du skal på din næste storbyrejse.
Se vores kollektion her.