Tag pa kuffert udsalg i januar og gor et kup!

En kvalitets kuffert kan koste helt op til 4000 kr. og det kan derfor være svært at have råd til den bedste. Derimod, hvis man planlægger at købe sin nye kuffert i januar, kan man være heldig at gøre et kup ved et kuffert udsalg. Ved at købe sin nye trofaste rejseven på udsalg, kan man spare enten 50%, 70% eller 75%, hvis man er heldig. Der er selvfølgelig forskel på prisen alt efter om man køber en lille, mellem eller stor kuffert. Prisen er højest ved de store kufferter og falder derefter i takt med størrelsen. En anden god huskeregel inden man køber sin kuffert, er at undersøge udbuddet af kufferter inden købet. Det vil sige at man undersøger, hvilke mærker der er på markedet, hvor de bliver forhandlet og hvilken forhandler er billigst i pris.

Når du føler dig helt klar og har undersøgt det tilgængelige kuffertmarked grundigt, er det en god ide at overveje, hvad du godt kan lide. Vi har allesammen vores egen smag og derfor er den kuffert du er på udkig efter, ikke nødvendigvis den kuffert en anden person kigger på. Det er en god ting, da chancen for at få fingrene i den du bedst kan lide er større. Jeg synes udseendet har en stor betydning for købet.

Man vil jo ikke bruge mange penge på noget som man ikke bryder sig om. Det er derfor en god ide at adskille de grimme fra dem, man egentlig bryder sig om. Ved at følge foreslået taktik, har man indsnævret søgningen, hvilket er en fordel, da du nu kan søge mere effektivt. Du ved på nuværende tidspunkt, hvilke mærker du bryder dig om, hvor du vil lede, da du har undersøgt, hvem der er de billigste forhandlere. Derudover har du også dannet dig et billede af designet. Næste beslutning vil være funktionen, har du brug for en lille eller stor kuffert, hård eller blød og skal den have to eller fire hjul.

Forhåbentlig sidder du nu lidt klogere end da du startede. Hvis du skulle være i tvivl, så har jeg lavet en kort huskeliste for at hjælpe dig, så du kan gå ud og gøre dig et kuffert kup i januar:

  1. Køb kuffert i januar på udsalg
  2. Hvilke kuffertmærker findes der?
  3. hvor bliver de forhandlet?
  4. Hvem er billigst?
  5. Hvilket kuffertdesign kan jeg bedst lide?
  6. Skal kufferten være lille eller stor?
  7. Skal overfladen være hård eller blød?
  8. Foretrækker jeg to eller fire hjul?

God kuffert jagt!