Udsalg: Med en kuffert kommer minder

Pak din kuffert, og rejs afsted. Det er det, en kuffert skal bruges til. Den skal tages med til eventyrlige, eksotiske steder, den skal opleve og den skal fyldes med minder.

På rejsen er kufferten dit hjem. For lange perioder kan en kuffert være det eneste genkendelige, du har med dig. Det er det, som er dit eget, mens du rejser. Så det er vigtigt, at dine ting ligger trygt deri, for det er det eneste sted, du har til dem.

Men kufferten er ikke kun fyldt med tøj. Mens du rejser og oplever, fyldes den med andre ting. Ting, du køber, men også ting, du ser. Kufferten fyldes med oplevelser. Den er din tro rejsemakker og i oplever sammen.  Du kan finde en billig kuffert på Carriealong her!

Når du kommer til et nyt hotel, slæber du kufferten op på anden sal, du pakker den ud, og du lader tingene flyde ovenpå den, mens du overnatter. Men når rejsen går videre, pakker du sammen. Så er der igen struktur og styr på tingene. Det sørger kufferten for.

Så smider du den ind i taxaen. Den ligger omme bagi. Lige nu ser I rejsen på to forskellige måder. Din måde er måske lidt bedre, men kufferten er trofast. Og den har snart fulgt dig i lang tid.

Faktisk er I på vej mod lufthavnen, og her skal i skilles for en stund. Du er lidt nervøs, da du smider den op på bagagebåndet, for du er bange for, at du ikke ser den igen. Især, hvis din flyvetur er lang og med mange stop. For så ved du, at kuffertens rejse er ligeså lang – men mere farefuld og ukomfortabel end din.

Og når timerne i flyvemaskinen er gået, og du igen træder ud på fast grund, har du kun en destination. Hjem.

Men først skal du have din kuffert med. Og du glæder dig til at se den, selvom det er irriterende, at du skal vente på den. Hør første afsnit af kvinden med den tunge kuffert her!

Igen er din kuffert den sidste, du kan spotte på bagagebåndet. Gensynet er sødt, og du er lettet over, at I er forsonet igen. Alle minder og ejendele er trygt tilbage i de vante rammer. Og nu skal du bare pakke det hele ud.